Oktatóink

Oktatóink

Mi a rendszeres gyakorlás hívei vagyunk! A napi gyakorlások során megtapasztalhatod azt, hogy az életed kényelmesebb, egyszerűbb, és csodálatosabb lesz. Mert a jóga nem csak a nyújtásokról szól, és arról, hogy a nyakadba tedd a lábad, hanem arról, hogy egyesülsz ÖNMAGADDAL.

A fizikai gyakorlás, egy csodás meditációvá alakul át, és olyan dolgok kristályosodnak ki majd Benned, hogy az egész látásmódod átalakul. Az életed sokkal örömtelibb lesz, a drámákat és problémákat jobban fogod kezelni, és lehet rájössz arra, hogy mi az életed értelme…

 

Szorgent Reni vezet be az Ashtanga  tradícióba. A kötött sorozatok gyakorlása során az ászanák és a légzést hangoljuk össze, amikor is a légzés ritmusa diktálja a kitartások hosszúságát.
Merci Hatha jóga óráin megtanulhatod a légzéstechnikák és ászanák alapjait.

A csapat
Lázár Orsi

Lázár Orsi

Lázár Orsi

Lázár Orsi

"Amikor először találkoztam a jógával (köszönhetően Lovász Andinak, akitől rengeteget tanultam és tanulok folyamatosan) , ott, azon az órán tudtam, hogy a helyemen vagyok. Nagyon sok mindent sportoltam, mozogtam egész életemben, de egyik sportág sem ejtett még ennyire rabul. S bár úgy mentem haza, hogy a lépcső alján bizony össze kellett szednem magam, mert úgy éreztem minden erőmet meghaladja,hogy felmenjek rajta és kezem-lábam remegett, mégis azon a napon elindult a lavina. Azt vettem észre, hogy egy belső hang nem hagy nyugodni, hanem folyamatosan biztat, hogy többet akarjak a jógáról tudni, tapasztalni. Érezzem azt a csendet, amit óra után. Alig vártam, hogy újra mehessek. Akartam újra azt az érzést, amit az ászanák gyakorlása közben éreztem! Majd azt vettem észre, hogy a folyamatos belső feszültség és nyugtalanság, ami a napjaimat eddig jellemezte napról-napra elcsendesedik. A testem átalakul, az életvitelem megváltozik.Figyelek az étkezésemre, igyekszem “tisztán” élni. Létezik, hogy a jóga önmagában képes kiváltani mindezt? Hiszen ha nekem ennyi mindent adott és ad folyamatosan, akkor ezt másoknak is meg kell mutatnom, tanítanom! Mindenkinek szüksége van arra,hogy megtapasztalja ezt az érzést, hogy megtanuljon lazítani, elengedni és én igyekszem ehhez minden segítséget megadni. Az órán megerősítjük a mély-izmokat, beindítjuk a méregtelenítést, fokozzuk az állóképességet, így felépítve az ászanákat. A melegnek köszönhetően kisebb a sérülésveszély, könnyebben nyúlnak az izmok. Gyere és tapasztald meg te is a határaidat és azt ami azon túl van!"